maandag 11 december 2006

Sun, sea and fun at Abel Tasman

We zijn inmiddels op het Zuider Eiland aangekomen en hier start onze tocht in het Abel Tasman National Park. We beginnen rustig met een drankje en nacho's op het terras van ons favoriete barretje,Shoreline, in Kaiteriteri (makkelijk te vinden want er is slechts één bar met terras). Iedere keer als we hier aankomen komen we echt tot rust.

Even lekker genieten van de namiddag. Ondertussen plannen we een wandeltocht voor de dag erna. Het plan is om met de watertaxi naar Onetahuti te gaan en van daaruit terug te wandelen richting Park Bay. De watertaxi wordt gereserveerd en morgen ochtend strak om 09.00 uur begint weer een nieuw avontuur!

De wandeling was prachtig en we hadden zelfs nog tijd over, dus hebben we bij Park Bay ook nog even een afgelegen strandje opgezocht om bij te komen tot de watertaxi zou komen. Echter deze kwam niet op het afgesproken tijdstip. Uiteindelijk een half uur later toch maar even gebeld. "No problem" de laatste taxi zou ons nog wel even oppikken. Dus daar gingen we weer, met de wind in onze haren met een, volgens ons iets hardere snelheid dan normaal, terug naar Kaiteriteri. En dat vonden wij helemaal niet erg! :)
          

Geen opmerkingen:

Een reactie posten